kupi knjigu

INTERNET KNJIŽARA

Prijava Registracija

Područja


Pregled


Tinkture

Društvene igre

Vrt

- SUPER PONUDA -

Hrvatsko kiparstvo XIX. i XX. stoljeća

Poljoprivreda

Iscijelite sami sebe

Mali priručnik za ...

Prijava na newsletter

Društvene igre

Društvene igre za djecu i sve koji se osjećaju mladi.Kreativne igre za vesela opuštajuća druženja

Ben10 Alien Duel

Ben10 Alien Duel

U kategoriji: Društvene igre

Za 2 – 4 igrača od 4 godine starosti na dalje. Uzbudljiva igra o lovu na parove, zahtijeva koncentraciju i dobru memoriju. Ova igra potiče i omogućava najmlađim igračima veliku šansu da pobijede starije. SADRŽAJ: 72 karte (36 slikovnih parova) Uz pomoć OMNITRIXa Ben 10 se može transformirat u različite likove. Opasnost pruža Dr. Animo i Vilgax, koji izazivaju u različitim duelima. Možete ih porazit tako da prikupite što više parova CILJ IGRE: Cilj igre je prikupiti što više parova. Pobjednik je ...

Billy

Billy

U kategoriji: Društvene igre

Zaposleni dabar gradi raskošnu branu od debla, ali njegovi dosadni susjedi pokušavaju mu ugrabiti debla, dok on ne gleda. Budite pažljivi kada vješto uklanjate debla, jer bi se hrpa mogla odjednom urušiti! Kada padne, čuje se dabrovo ljutito gunđanje. Tko je spreman sakupiti većinu debla neopaženo? CILJ IGRE: Biti prvi koji sakupi 2 smeđa, 2 narančasta i 2 žuta debla.

Cars 2 Memory

Cars 2 Memory

U kategoriji: Društvene igre

Igra Cars 2 Memory namijenjena je za 2-8 igrača u dobi od 4-99 godina, sadrži 72 oslikane kartice (36 parova), za zabavnu igru kroz koju vježbamo pamćenje i koncentraciju.

Cars: Utrka šampiona

Cars: Utrka šampiona

U kategoriji: Društvene igre

Utrka šampiona igra je za 2-4 igrača starosti 5 u više godina. Trajanje igre: 10-15 minuta Opis igre: Uzbudljiva utrka auta po stazi punoj prepreka i iznenađenja, zahtijeva sreću, akciju i strategiju.   Visina artikla: 275 Širina artikla: 190 Dubina artikla: 55 Težina: 403

Kiki Riki

Kiki Riki

U kategoriji: Društvene igre

SADRŽAJ: - 1 sjenik sa slamnatim loptama - 1 gnjezdo sa pijetlom i udubljenjem - 4 prepreke (1 kantica za mlijeko,1 bačva,1kanta(vjedro) - 1 kanta za polijevanje) - 12 kokica (sa 3 različita pokrivala za glavu:šešir,kapa i kaciga) - 2 kocke sa simbolima - 1 jaje CILJ IGRE: sa jednom svojom kockicom prvi doći do gnjezda i potjerati drskog pjetla. OPIS: Obadvije kockice pokazuju pokrivalo za glavu Za svaku kocku,koja pokazuje pokrivalo za glavu,igrač pomiće svoju kokicu sa odgovarajućim ...

Koko Loko

Koko Loko

U kategoriji: Društvene igre

Koko Loko je igra za 2-4 igrača starosti 5-99 godina. Trajanje igre je otprilike 15 minuta. Koko Loko je vesela i dinamična igra koja zahtijeva vještinu, spretnost, malo sreće i komunikaciju.

Lotti Karotti

Lotti Karotti

U kategoriji: Društvene igre

SADRŽAJ : 1 zeleni brežuljak sa mrkvom koja se okreće - 16 zečića u 4 boje - 24 karte PRIPREMA: Zeleni se brežuljak postavlja na sredinu stola - svaki igrač odabire po 4 zečića iste boje. ukoliko igraju dva ili tri igrača,preostali se zečići vraćaju u kutiju. Jedan igrač izmiješa karte i polegne ih licem prema nadolje uz brežuljak. Igra započinje,onaj igrač koji ima prvi rođendan kreće prvi sa igrom. Nakon njega igra se nastavlja u pravcu kazaljke na satu. OPREZ: Uvijek moraš paziti na to s ...

Memory Hello Kitty

Memory Hello Kitty

U kategoriji: Društvene igre

Za 2 – 4 igrača od 4 godine starosti na dalje. Uzbudljiva igra o lovu na parove, zahtijeva koncentraciju i dobru memoriju. Ova igra potiče i omogućava najmlađim igračima veliku šansu da pobijede starije. SADRŽAJ: 72 karte (36 slikovnih parova) CILJ IGRE: Cilj igre je prikupiti što više parova. Pobjednik je igrač koji na kraju prikupi više parova.

Memory Ninja Tutrles

Memory Ninja Tutrles

U kategoriji: Društvene igre

Zabavna igra kroz koju se vježba pamćenje i koncentracija.

Minnie 2 Favourites

Minnie 2 Favourites

U kategoriji: Društvene igre, Puzzle

2 u 1 - slagalice i memory, slagalice od: 25, 36 i 49 komada, veličina svake slike: 18x18 cm, memory: 48 oslikanih kartica (24 para)

Scotland Yard

Scotland Yard

U kategoriji: Društvene igre

Igra Scotland Yard namijenjena je za 3-6 igrača od 10god. na dalje Trajanje igre je oko 45 min OPIS: zanimljiva detektivska igra koja zahtijeva promatranje, taktiku i sreću. CILJ IGRE: Mister X pokušava pobjeći detektivima, te postaje pobjednik ako detektivi više nemogu napraviti niti jedan potez ili ako je Mister X stigao na posljednje mjesto vožnje.

Korisnički kutak

Prijava na newsletter

Novo u našem izlogu

Pokloni

Za pojedinačne narudžbe preko 500,00 kn darujemo poklon knjigu.

Killer.app

Top lista beletristike

Top lista publicistike

Michael Newton

Barbara Ann Brennan

Knjige po 10,00 kuna

Knjige po 20,00 kuna

Kuharice

Rječnici

Dr. David R. Hamilton