kupi knjigu

INTERNET KNJIŽARA

Prijava Registracija

Područja


Pregled


Tinkture

Društvene igre

Billy

Vrt

- SUPER PONUDA -

Hrvatsko kiparstvo XIX. i XX. stoljeća

Poljoprivreda

Iscijelite sami sebe

Mali priručnik za ...

Prijava na newsletter

Akupresura - vodič za samopomoć

Akupresura - vodič za samopomoć

Tatjana Rutonić

Stil života uvelike utječe na naše unutarnje stanje, a očituje se i na našoj vanjštini. Osjećaj pokretnosti, fleksibilnosti, snage te unutarnjeg mira jasan je znak visoke razine vitalnosti. Bez neprestanog održavanja cijeloga bića, prije ili kasnije dolazi do pojave različitih simptoma. Prvo se ne osjećamo dobro, umorni smo, nervozni, pojavljuju se glavobolje, probavne smetnje, bolovi u različitim dijelovima tijela, nesanica, postajemo razdražljivi i manje tolerantni na svakodnevne izazove... Već u tim trenucima svjesni smo da nešto nije u redu. Usredotočeni smo samo na sebe, pokušavajući se riješiti prvenstveno umora kao najčešćeg popratnog simptoma.

Sve ove promjene, ciklusi izmjene bolesti i zdravlja, pokušaj su tijela da sačuva životnu energiju potrebnu za dugoročno zdravlje. Životnu energiju čine esencijalna energija koju nasljeđujemo od roditelja u trenutku rođenja, te vitalna energija koju stvaramo i održavamo načinom života. (Pritom, naši bi napori trebali biti usmjereni na očuvanje i jačanje vitalne energije, dok esenciju ne bismo smjeli načinjati.) 

Bodovi: 7,00
Pri svakoj kupovini prikupljate bodove, a za određeni broj bodova dijelimo vrijedne poklone. Prikupljati bodove možete samo ako ste registrirani korisnik.
Redovna cijena: 85,00 kn
Cijena: 76,00 kn
Dodaj u favorite Dodaj u košaricu kom

Komentari

Vaše ime:
Komentar:

Knjige istog autora


Korisnički kutak

Prijava na newsletter

Novo u našem izlogu

Pokloni

Za pojedinačne narudžbe preko 500,00 kn darujemo poklon knjigu.

Rezervni ljudi

Top lista beletristike

Top lista publicistike

Michael Newton

Barbara Ann Brennan

Knjige po 10,00 kuna

Knjige po 20,00 kuna

Kuharice

Rječnici

Dr. David R. Hamilton