Mostar u slici i riječi

 41,81 ~ 315,02 kn

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Knjiga je opremljena je s oko 350 visokokvalitetnih fotografija, a namijenjena je poslovnim suradnicima, turistima, kao i najširoj čitateljskoj publici.

Osim promoviranja prirodnih i kulturnih znamenitosti Mostara i njegove okolice, cilj izdavanja monografije je i obogaćivanje kulturnog života, unapređenje razvoja turizma, poticanje zanimanja za bogatstvo kulturne i prirodne baštine te pobuđivanje svijesti o očuvanju ove jedinstvene baštine koju ima grad Mostar.

Monografija Mostar u slici i riječi je jedina monografija koja predstavlja današnji Mostar. Autentičan je prikaz grada kroz obilje vrhunskih fotografija i zanimljivih tekstova iz sadašnjosti Mostara, uz tekstove s povijesno-kulturološkim okvirom nastanka i razvitka Mostara, skice te fotografije arheoloških pronalazaka.

Uređena je u više cjelina koje obrađuju nastanak i povijest Mostara; arhitekturu grada; urbanizam; prirodne ljepote; gastronomiju; najvažnije događaje u gradu; umjetnost, glazbu, kazalište, likovnost, književnost; ljude i običaje te okolicu Mostara.

Godina

Format

36 x 27

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

291

SKU: 978-9958-9066-0-2 Kategorija: Oznake: , ,