Najljepša ljubavna pisma slavnih muškaraca

89.00 kn ~  11.81

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda

Opis

Iako ponekad škrti na riječima, muškarci znaju biti itekako nježni i romantični. To su na najljepši način pokazali slavni muškarci u svojim prekrasnim pismima – Beethoven, Mozart, Mark Twain, Gustave Flaubert, Oscar Wilde, John Keats, i mnogi drugi oduševit će vas svojim strasnim zanosom i dirljivom iskrenošću. Sam je odabir nadahnut romantičnim pismima koje je Carrie čitala Faci u popularnom filmu Seks i grad.

Sagledana kao cjelina, ova  ljubavna pisma velikih ljudi pokazuju da se muškarci nisu puno promijenili u posljednjih 2000 godina; prikazane su i strast, i ljubomora,nada, i čežnja – kao i jednostavna ugoda slanja pisma osobi najviše volite i primanja pisma od osobe koja voli vas. Za neke od ovih velikana, ljubav  je “slasni otrov“, za druge je to ” lijepa, mekoputna supruga na sofi s vatrom u ognjištu, knjigama i glazbom“. U ovoj knjizi ovjekovječene su sve nijanse ljubavi – ljubav može spržiti poput sunčeve topline ili prodrijeti u dubinu nečijeg srca poput kiše koja blaži. 

 

Najljepša ljubavna pisma slavnih muškaraca predstavljaju zbirku nekih od najromantičnijih pisama u povijesti čovječanstva.

“Najromantičnija knjiga ikad napisana!”

Daily Mail

Godina

Format

20 x 13

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

159

SKU: 978-953-257-161-5 Kategorija: Oznake: , ,