Priča o nama

 11,81 ~ 88,98 kn

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda

Opis

Priča o nama – ljubavna priča tijekom stoljeća

Što je za vas ljubav? Je li to kratkotrajani bljesak i vatromet emocija, koji nestanu pred prvim iskušenjem, ili trajan osjećaj privrženosti? Je li to smisao života, ili usputna postaja, zabava i igra? Svatko od nas ima neki svoj odgovor na ovo vječno pitanje, neka svoja osobna iskustva…

Ipak, iskustvo protagonista romana Priča o nama jedinstveno je – on voli i štiti svoju srodnu dušu kroz sva vremena, kroz vječnost, i sjeća se svakog trenutka tih života, svih uspona i padova, uzvraćenih i neuzvraćenih osjećaja, silnih iskušenja za koja nitko nikada nije saznao, tuga i radosti, teškoća i opasnosti… i poput Andersenovog Postojanog kositrenog vojnika, topi se u ognju te ljubavi, prolazeći kroz jedini istinski alkemijski preobražaj iz olova u zlato – onaj duhovni.

Jer, na koncu, ljubav jest što ljubav čini, a ono što čini, mijenja prije svega onoga koji voli, a zatim i voljeno biće.

Jeste li vi sreli ljubav svog života ili još čeznete za njom?… Naći ćete je jednog dana, ako ne u ovom životu, a ono u nekom idućem… jer svi mi imamo neku svoju vlastitu Priču o nama.

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

237

SKU: 978-953-289-084-6 Kategorije: , Oznake: , , ,