Put mirnog ratnika

126.00 kn ~  16.72

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda

Opis

Put mirnog ratnika zasnovana je na priči Dana Millmana, svjetskog prvaka u gimnastici, koji se otputio u pustolovinu duha i tijela, ljubavi i užasa, svjetla i tame, smijeha i čarolije. Vođen moćnim ratnikom iz starine, Socratesom, iskušavan zaigranom i nestalnom mladom ženom imenom Joy, Dan se približava konačnom sukobu koji će ga osloboditi ili uništiti. Približite se Danu koji će naučiti što znači umrijeti – i živjeti – poput ratnika.

“Bolje je napraviti pogrešku punom snagom svoga bića nego pažljivo izbjegavati pogreške bojažljiva duha. Odgovornost znači prepoznati i zadovoljstvo i cijenu, izabrati na osnovi te spoznaje, a zatim živjeti s tim izborom bez zabrinutosti.”

“Probudi se! Kad bi znao da si smrtno bolestan – kad bi ti ostalo samo malo vremena za život – zar bi propustio to malo?! Pa, kažem ti, čovječe – ti jesi smrtno bolestan. Ta se bolest naziva – rođenje. Ostalo ti je još samo nekoliko godina života. Svima nama ostalo je samo nekoliko godina života. Dakle, budi sretan sada, bez nekog razloga, ili nikada nećeš biti sretan.” 

Godina

Format

21 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

240

SKU: 978-953-287-006-X Kategorija: Oznake , , , , , , , , ,