Sadašiva tantra

 16,73 ~ 126,05 kn

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda

Opis

Znanje o Sadašiva tantri nije za oči slaboumnih niti za uši fanatika. Ukoliko se ovo znanje preda takvima, u njima će izazvati bijes i nelagodu. Tek otvoreno srce i slobodan um mogu prihvatiti ovu šastru (znanje).
Sadašiva tantra šastra 1.2

Tisućama godina znanje je spavalo skriveno na mjestu dobro zaštićenom od propasti uzrokovane bijesom čuvara ćudoređa i lažne moralnosti. Sadašiva tantra je prastari nauk o postupcima koji donose unutarnje i vanjsko jedinstvo; praksa koja nadilazi najneobuzdanije snove i maštu i vještina koja donosi slobodu od bilo kakve vezanosti ili granica nametnutih izvana ili iznutra. U ovom trenutku Sadašiva tantra je ponovno probuđena, ispisana i komentirana na način razumljiv osobi otvorena duha.

Istinska tantra je velikim dijelom pogrešno shvaćena i zlorabljena. Ipak, čak i takva, okrnjena i nepotpuna, privlači pozornost milijuna ljudi. Ova knjiga otkriva zapanjujuće zamisli koje su toliko smjele da ih se rijetko spominje, čak i među poklonicima suvremene tantre.

Pred vama je sasvim drukčiji pogled na ovu prastaru vještinu. Knjiga donosi izvorni tekst Sadašiva tantra šastre ispisan u obliku izreka (sutri) i autorovih prosvjetljujućih komentara vođenih osobnim iskustvom.

Što je i kakva je istinska tantra? Kakva je uloga želje u širenju svijesti? Što je to – Sadašiva? Kakva je uloga tijela, užitka, blaženstva i ljubavi u praksi tantre? Zapanjujuće zamisli o mnogostrukim tantričkim ritualima i skupnim seksualnim tehnikama, kao i nevjerojatna objašnjenja pojma šivana ili devasa… sve to i još mnogo više pronaći ćete u ovoj, doista, jedinstvenoj knjizi!

Godina

Format

23 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

320