Snaga sirovog

152.00 kn ~  20.17

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda

Opis

Sirovo je konačno i kod nas pronašlo svoje mjesto visoko na ljestvici zdravih načina prehrane, a sve to uvelike zahvaljujući i Leni i Darku Juriću koji su svoju ljubav prema sirovojelstvu pretvorili u kulinarsku čaroliju. Svoju umješnost u osmišljavanju neodoljivih sirovih jela odlučili su podijeliti s vama u ovoj knjizi, a svojim vas savjetima pozivaju da i sami isprobate raznovrsne delicije pripremljene sa živom hranom čiji su pozitivni učinci na zdravlje i opće dobrostanje nadaleko poznati.

Lena i Darko Jurić, tvorci koncepta art of raw, u svojoj prvoj  kuharici – Snaga sirovog – govore o načelima sirove prehrane; elementima drevnih medicinskih pristupa integriranim u filozofiju sirovog; kuhinjskim pomagalima i metodama pripreme sirove hrane; sedmodnevnom jelovniku za uravnoteženu prehranu; živoj hrani i njezinim svojstvima, te donose sedamdesetak specijaliteta koji će početnicima poslužiti kao dobar temelj, a one napredne nadahnuti na daljnje istraživanje.  

Ovaj spoj kuharice i teorije o sirovojelstvu namijenjen je svima koji žele probati nove okuse i žude za daškom svježine na tanjuru.

Godina

Format

26 x 20

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

,

Broj stranica

147

SKU: 978-953-257-235-3 Kategorija: Oznake: ,