kupi knjigu

INTERNET KNJIŽARA

Prijava Registracija

Područja


Pregled


Vrt

- SUPER PONUDA -

Hrvatsko kiparstvo XIX. i XX. stoljeća

Poljoprivreda

Iscijelite sami sebe

Mali priručnik za ...

Prijava na newsletter

Knjiga o gripi

Knjiga o gripi

Vlado Draženović, Christian Hoffmann, Bernd Sebastian Kamps, Wolfgang Preiser

Gripa - bolest velikih brojeva. ZAŠTITITE SE OD NJE!

Knjiga o gripi zbirka je najnovijih spoznaja o toj bolesti s popisom literature koja je uglavnom publicirana u poslijednje dvije godine.

Gripa je jedina klasična infektivna bolest koja se još uvijek pojavljuje pandemijski. Zato je i priskrbila vrlo zanimljiv i slikovit epitet "jedine neukroćene pošasti iz prošlosti". S virusima influence povezane su brojne nejasnoće na koje današnji svijet, odnosno medicina i znanost ne mogu u cijelosti odgovoriti. Virusi influence stalno se mijenjaju.

Svako od deset poglavlja zasebno obrađuje pojedino područje, počevši od strukture virusa, epidemiologije i kliničke slike pa sve do liječenja.

Uz redovito ispitivanje pojavnosti virusa influence u Hrvatskoj, kao Nacionalni centar SZO za influencu širimo i javnozdravstvene spoznaje o gripi i epidemijama koje izaziva, što je i osnovna namjena knjige te se preporuča širom krugu čitatelja.

Odgovore i komentare na sva pitanja naći ćete u ovoj knjizi. Ovo štivo prikazuje i mnoge druge zanimljive podatke, vrlo poučno i stručno, ali problematizira i brojne znanstvene dileme i nedorečenosti. Zato je knjiga jedinstvena i dosada nenadmašena za sve zainteresirane. A tko nije zainteresiran? Ovo je knjiga i priručnik za liječnike i studente, za istraživače i znanstvenike, za sveukupnu zdravstvenu javnost, za veterinare, političare, putnike, zabrinute i lakovjerne.

Bodovi: 9,00
Pri svakoj kupovini prikupljate bodove, a za određeni broj bodova dijelimo vrijedne poklone. Prikupljati bodove možete samo ako ste registrirani korisnik.
Redovna cijena: 100,00 kn
Cijena: 90,00 kn
Dodaj u favorite Dodaj u košaricu kom

Komentari

Vaše ime:
Komentar:

Korisnički kutak

Prijava na newsletter

Novo u našem izlogu

Pokloni

Za prikupljenih 500,00 bodova darujemo poklon knjigu.

Mehanički čovjek

Top lista beletristike

Top lista publicistike

Michael Newton

Barbara Ann Brennan

Knjige po 10,00 kuna

Knjige po 20,00 kuna

Kuharice

Rječnici

Dr. David R. Hamilton