kupi knjigu

INTERNET KNJIŽARA

Prijava Registracija

Područja


Pregled


Vrt

- SUPER PONUDA -

Hrvatsko kiparstvo XIX. i XX. stoljeća

Poljoprivreda

Iscijelite sami sebe

Mali priručnik za ...

Prijava na newsletter

Sadašiva tantra

Sadašiva tantra

Adrian Predrag Kezele

Znanje o Sadašiva tantri nije za oči slaboumnih niti za uši fanatika. Ukoliko se ovo znanje preda takvima, u njima će izazvati bijes i nelagodu. Tek otvoreno srce i slobodan um mogu prihvatiti ovu šastru (znanje).
Sadašiva tantra šastra 1.2

Tisućama godina znanje je spavalo skriveno na mjestu dobro zaštićenom od propasti uzrokovane bijesom čuvara ćudoređa i lažne moralnosti. Sadašiva tantra je prastari nauk o postupcima koji donose unutarnje i vanjsko jedinstvo; praksa koja nadilazi najneobuzdanije snove i maštu i vještina koja donosi slobodu od bilo kakve vezanosti ili granica nametnutih izvana ili iznutra. U ovom trenutku Sadašiva tantra je ponovno probuđena, ispisana i komentirana na način razumljiv osobi otvorena duha.

Istinska tantra je velikim dijelom pogrešno shvaćena i zlorabljena. Ipak, čak i takva, okrnjena i nepotpuna, privlači pozornost milijuna ljudi. Ova knjiga otkriva zapanjujuće zamisli koje su toliko smjele da ih se rijetko spominje, čak i među poklonicima suvremene tantre.

Pred vama je sasvim drukčiji pogled na ovu prastaru vještinu. Knjiga donosi izvorni tekst Sadašiva tantra šastre ispisan u obliku izreka (sutri) i autorovih prosvjetljujućih komentara vođenih osobnim iskustvom.

Što je i kakva je istinska tantra? Kakva je uloga želje u širenju svijesti? Što je to - Sadašiva? Kakva je uloga tijela, užitka, blaženstva i ljubavi u praksi tantre? Zapanjujuće zamisli o mnogostrukim tantričkim ritualima i skupnim seksualnim tehnikama, kao i nevjerojatna objašnjenja pojma šivana ili devasa… sve to i još mnogo više pronaći ćete u ovoj, doista, jedinstvenoj knjizi!

Bodovi: 12,00
Pri svakoj kupovini prikupljate bodove, a za određeni broj bodova dijelimo vrijedne poklone. Prikupljati bodove možete samo ako ste registrirani korisnik.
Redovna cijena: 140,00 kn
Cijena: 126,00 kn
Dodaj u favorite Dodaj u košaricu kom

Komentari

Vaše ime:
Komentar:

Korisnički kutak

Prijava na newsletter

Novo u našem izlogu

Pokloni

Za prikupljenih 500,00 bodova darujemo poklon knjigu.

Mehanički čovjek

Top lista beletristike

Top lista publicistike

Michael Newton

Barbara Ann Brennan

Knjige po 10,00 kuna

Knjige po 20,00 kuna

Kuharice

Rječnici

Dr. David R. Hamilton