Zaštitnik

 10,61

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

U gradiću Seabrooku na sjevernoj Floridi, jedne kasne večeri mladi odvjetnik Keith Russo ubijen je za svojim radnim stolom. Ubojica iza sebe nije ostavio nikakve tragove. Nije bilo svjedoka niti osumnjičenih. Policija je nedugo zatim pronašla Quincyja Millera, mladog crnca koji je nekoć bio Russoov klijent, i on je brzo osuđen na doživotnu kaznu zatvora. Dvadeset dvije godine čamio je u zatvoru bez odvjetnika koji bi ga pokušao osloboditi.

Cullen Post odvjetnik je i bivši svećenik u mladoj pravnoj agenciji koja se bavi samo slučajevima osuđenika za koje vjeruju da su nepravedno osuđeni. Kao glavni istražitelj agencije, on putuje američkim Jugom tražeći dokaze kako bi utvrdio pogreške u sudskim procesima i tako oslobodio svoje klijente. S Quincyjem Millerom, međutim, dobiva mnogo više nego što je očekivao. Moćni i beskrupulozni ljudi koji su ubili Keitha Russoa prije dvadeset dvije godine ne žele da Quincy bude oslobođen.

Ubili su jednog odvjetnika, a bude li potrebno, učinit će to ponovno…

“Istinski majstor sudskih trilera!” Ken Follet

“Grisham donosi još jedan napeti triler u kojem portretira važne teme, kao što su nepravedna osuda, smrtna kazna, te beskrupuloznost i predrasude pravnog sustava.” Associated Press

“Grisham je stvorio još jednog snažnog protagonista u priči punoj napetosti koja će vas natjerati da brzo okrećete stranice do neizvjesnog kraja.” Florida Times-Union

John Grisham (1955.) američki je pisac pravosudnih trilera koji su prodani u više od 230 milijuna primjeraka. Djela su mu prevedena na više od pedeset jezika. Živi u Virginiji i Mississippiju. Na hrvatski mu je prevedeno više od dvadeset romana od kojih su mnogi i ekranizirani, primjerice Priziv, Komora, Čudotvorac, Klijent, Slučaj Pelikan, Tvrtka i dr.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

368

SKU: 978-953-360-552-4 Kategorije: , , Oznake: ,