300 sjajnih savjeta za biljeljupce

Original price was: € 9,95.Current price is: € 8,96.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Ova knjiga govori o tome kako: odabrati i sijati vrtno raslinje, orezati ruže, planirati novu lijehu, odstraniti štetnike i korov, kositi mokru travu, produžiti život rezanom cvijeću… i još štošta.

U današnjem svijetu, u kojem kao do nikad nema dovoljno vremena za sve što treba obaviti, bio to posao ili zabava, stalno tražimo brze i jednostavne upute za postizanje rezultata. Ni bavljenje vrtom, koje se danas u međunarodnim razmjerima smatra najpopularnijom zabavom, nije u tome iznimka. Ova knjiga nudi bezbroj brižno odabranih savjeta koje će početnici u vrtlarstvu radosno prigrliti a i najiskusniji u tom području u knjizi će naći i nešto za sebe.

Kako odabrati i sijati vrtno raslinje – orezati ruže – planirati novu lijehu (gredicu) – odstraniti štetnike i korov – kositi mokru travu – produžiti život rezanome cvijeću i još mnoštvo korisnih uputa pronaći ćete u ovoj knjizi. Keith Kirsten je vrtlarska stručnjakinja koja pruža podatke svakome tko teži postizanju pozitivnih rezultata u vrtu, a da se zbog toga ne mora gubiti u moru tehničkih i često posve nepotrebnih informacija.

Godina

Format

19 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

SKU: 978-953-6405-92-3 Kategorija: Oznake: ,