48 zakona moći

 32,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Zadivljujuća, mudra, prosvjetljujuća i iznimno korisna knjiga koja analizira tri tisuće godina povijesti moći i sažima ih u 48 precizno i jasno definiranih zakona.

Objedinivši filozofije velikih stratega, državnika i mislilaca poput Machiavellija, Sun Tzua, von Clausewitza, Elizabete I., Bismarcka, Kissingera i mnogih drugih, Greene je napisao uvjerljivu, praktičnu – na trenutke i šokantnu – knjigu koja će koristiti svima onima koji teže moći, proučavaju moć ili se jednostavno žele zaštititi od onih koji im nameću svoju moć i pokušavaju ovladati njihovim životom.

Potkrijepljeni brojnim primjerima taktika slavnih i uspješnih osoba iz daljnje i bliže prošlosti, pa i sadašnjosti, koje su se vješto koristile moći – ili postale njezinom žrtvom – ovi će zakoni oduševiti sve one koji teže ovladati svim segmentima svoga života i žele shvatiti kako funkcioniraju međuljudski odnosi i igra moći.

Obvezno štivo za sve one koji žele ostvariti prednost u međuljudskim odnosima, shvatiti kako pravila moći funkcioniraju u svakodnevnom okruženju, ali i za one koji se jednostavno žele obraniti od tuđih pokušaja ovladavanja njihovim životom

***

„Ako težite moći i utjecaju,
ovo je jedina knjiga koju trebate.“
The Times

„Machiavelli i Sun Tzu dobili su nasljednika.“
New York Times

„Čudesna… prosvjetljujuća… očaravajuća…
knjiga za one koji žele biti na vrhu.“
People Magazine

Godina

Format

23 x 16

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

508

SKU: 978-953-372-096-8 Kategorije: ,