Alex Cross

 15,39

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Od svih psihopata s kojima se Alex Cross do sada suočio – jedan ih po svemu nadmašuje. Alex ga poznaje kao ubojicu svoje žene.

Alex Cross bio je zvijezda u usponu u washingtonskoj policiji kada mu je nepoznati napadač pred očima ustrijelio suprugu Mariju. Želju za osvetom bio je prisiljen zatomiti kako bi se suočio s golemim izazovom – kako biti samohrani otac.

Najstrašniji Cross ikada

Godinama poslije Alex se odlučuje na vrlo smion životni potez. Napušta FBI i ponovno otvara praksu kao psiholog. Njegov život s Nanom, Damonom, Jannie i malenim Alexom konačno dobiva obrise reda. Čak mu se pruža i prilika za novu ljubav.

Ali tada ga njegov bivši partner John Sampson zamoli za uslugu. Riječ je o slučaju serijskog silovatelja u Georgetownu čiji surov modus operandi uključuje i prijetnje žrtvama užasavajućim fotografijama. Crossu i Sampsonu potrebna su svjedočanstva žrtava silovanja žele li zaustaviti toga predatora, ali žrtve odbijaju otkriti bilo što o svojem napadaču.

Najosjećajniji Cross ikada

Kada tijekom rada na tom slučaju otkrije poveznicu s Marijinom smrću, Crossu se pruži prilika da nakon mnogo godina uhvati ženina ubojicu. Je li to napokon prilika za pravdu? Ili kulminacija njegove vlastite opsesije?

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

383

SKU: 978-953-7829-53-7 Kategorije: , , Oznake: , , ,