Antimemorandum-dum

 19,11

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Tamo u tom budžaku, u podlistku lista Danas, jednom mesečno, ne hajući ni za juče ni za sutra, betonirano je sve vrednije u suvremenoj srpskoj književnosti. (Rajko Petrov Nogo, Glas javnosti)

Koliko vidim, radeći se temeljno i naširoko, onako kako  su politički ko – mesari u SSSR – u, u doba “armiranog” komunizma, tražili od “trud – benika” da šalju i više betona nego što je potrebno. (Goran Petrović, Politika)

Oni nam donose na stranicama njihovog prpoagadno borbenog kompleta neku vrstu zidnih novina, kao iz vremena kineske kulturene revolucije, proglašavajući njihovo shvatanje literature kao jedino prihvatljivo i moguće. (Marinko M. Vučinić, NSPM)

Te nestrpljive, neuviđane i željne priznanja ljude poneko odjednom vidi kao obnovljene književne boljševike i kao direktne potomke kineske “četveročlane bande” s redovnicima od reči. (Miro Vuksanović, NIN)

Istina, postoji nešto u većini tekstova koje Beton objevljuje što bi trebalo da bude nekakva, mada čudna, teorijska prepostavka : to je odbojnost i prema samim rečima Srbin i srpsko, kao najgorim američkim propagadnim filmovima o Srbima. (Radoman Korodić, Evropa)

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

231

SKU: 978-86-7998-071-7 Kategorije: , Oznake: , ,