Babysitter

 25,00

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Od zaboravljenog slučaja do nezaboravnog hit trilera!

Iz pera Joyce Carol Oates (1938.), jedne od najuglednijih američkih pripovjedačica, dolazi roman o ljubavi i obmani, požudi i iskupljenju, smješten u vrijeme kad bogata bjelačka predgrađa Detroita potresaju ubojstva djece.

Na izmaku turbulentnih sedamdesetih godina prošloga stoljeća, nakon neriješenih ubojstava djece koja su šokirala Detroit, životi nekoliko ljudi povezuju se s tragičnim posljedicama. To su Hannah, supruga istaknutog lokalnog biznismena, koja je započela ljubavnu avanturu s mračno karizmatičnim strancem čiji identitet ostaje neuhvatljiv; Mikey, spretan sitni kriminalac, koji se nađe na neočekivanom zadatku ispravljanja nepravde; i serijski ubojica znan kao Babysitter, zagonetan i zastrašujući lik na periferiji elitnog Detroita. Dok Babysitter nastavlja otimati i ubijati, putevi ovih pojedinaca isprepleću se na zapanjujuće i neočekivane načine.

Napet, briljantno orkestriran i uzbudljiv, Babysitter je nemilosrdno ispripovijedano istraživanje opasnosti življenja alternativnih života, koje postavlja pitanje koliko smo daleko spremni ići kako bismo zaštitili one koje najviše volimo. Oštra osuda korumpirane politike, tolerirajućeg rasizma i omogućavanja seksualnog predatorstva u Americi, čini Babysitter uzbudljivim djelom suvremene fikcije.

 

“Uznemirujuće, zagonetno, jezovito i vješto napisano.”

Margaret Atwood, autorica Sluškinjine priče

Godina

Format

22 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

540

SKU: 9789538423857 Kategorije: , ,