Betonske konstrukcije (Priručnik)

Original price was: € 119,45.Current price is: € 59,72.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Sveučilišni priručnik Betonske konstrukcije priređen je s namjerom da pomogne čitateljima koji ulaze u područje konstruiranja, proračunavanja, građenja ili održavanja ovih konstrukcija prema načelima Tehničkog propisa za betonske konstrukcije, primjena kojeg počinje 1. srpnja 2006. godine. Mnoge novosti koje taj propis donosi u odnosu na do sada važeći, zastarjeli pravilnik, obimne su i vrlo složene. Temelje se na bitno drukčijem osnovnom pristupu konstruiranju i građenju kakav je već zaživio u tehničkom zakonodavstvu zemalja Europske unije.
Autori su stoga detaljno razradili sva područja koja su sadržaj toga propisa, nastojeći ih pretočiti u praktične upute za svakodnevnu primjenu, ilustrirajući to i poveznicom s dosadašnjim načinom rada.
Sadržaj: Uvod; Materijali; Suvremeni pristup proračunu konstrukcija; Djelovanja; Osnove proračuna; Oblikovanje i konstruiranje posebitosti; Međuovisnost konstrukcije i tehnologije izvedbe; Trajnost konstrukcija; Struktura i odredbe tehničkog propisa za betonske konstrukcije;

Godina

Format

25 x 18

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

,

Broj stranica

1000

SKU: 978-169-126-6 Kategorija: Oznaka: