Bilo je suđeno

 17,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Bestseler New York Timesa

Može li ljubav sve pobijediti?

Obitelj Kingsley pripada samom srcu američke elite kao obitelj iz koje generacijama dolaze istaknuti političari, ratni heroji i borci za ljudska prava. Kad karizmatični obiteljski miljenik Joseph S. Kingsley 1967. strada u nesreći, od njegova sina jedinca, Joea, očekuje se da nastavi tradiciju i ispuni očekivanja, kako javnosti, tako i vlastite obitelji.

Put Cate Cooper sasvim je različit. Nakon što joj se majka uda za čovjeka koji ubrzo pokaže svoje nasilno lice, shvati da je prepuštena samoj sebi. Prilika za bijeg ukaže se kad je kao šesnaestogodišnjakinju angažira prestižna modna agencija i njezino lice ubrzo osvane na plakatima i naslovnicama časopisa.

Kad im se putevi isprepletu, međusobna je privlačnost neupitna. No može li se ta iskra, pod budnim povećalom javnosti, doista rasplamsati u nešto više?

Emily Giffin američka je hit-autorica čiji su romani prevedeni na više od trideset jezika. Bilo je suđeno inspiriran je ljubavnom pričom Johna Fitzgeralda Kennedyja ml. i Carolyn Bessette.

 

Epska ljubavna priča koja me odnijela u drugo vrijeme i drugi svijet.
Sophie Kinsella

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

344

SKU: 978-953-372-109-5 Kategorije: , ,