Budi kao mali princ

 15,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

slobodan, sanjar, zadivljen, šarmantan,

iskren, nježan…

 

„Svi odrasli ljudi nekada su bili djeca, ali malo ih se toga sjeća.“

– Antoine de Saint-Exupéry

 

Kultni Mali princ, prvi put objavljen 1943., jedno je od najčarobnijih djela svjetske književnosti. Ta zagonetna, lirska bajka glas je humanosti, prijateljstva i dobrote, a život njezina autora, Antoinea de Saint-Exupéryja, i dan-danas obavijen je velom tajne.

Knjiga koju držite u rukama vješto je “uhvatila” mudrost omiljenog Saint-Exupéryjeva klasika i prenijela ga u naše vrijeme. Mali princ Stéphanea Garniera podsjeća nas tko smo bili prije nego što smo odrasli i uči nas kako ponovno probuditi dijete u sebi, usporiti, igrati se, sanjati, pronaći magiju u malim, svakodnevnim trenucima, a njegove nadahnjujuće poruke o životu, ljubavi, snovima, prijateljstvu, radoznalosti, skromnosti i međuljudskim odnosima primjenjive su i danas. Budi kao mali princ ilustriran je originalnim de Saint-Exupéryjevim crtežima i razveselit će sve obožavatelje Malog princa, bez obzira na njihovu dob!

 

Stéphane Garnier francuski je spisatelj i autor brojnih knjiga, uključujući i veliki svjetski hit Budi kao mačka, koji je prodan u više od 300.000 primjeraka i preveden na 37 jezika.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

224

SKU: 9789535206415 Kategorije: ,