Čudesan svijet prirodne kozmetike

 25,00

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Kako izraditi prirodnu kozmetiku bez potrebnog predznanja i velikog troška

U raznim drogerijama i “specijaliziranim” kozmetičkim trgovinama nudi se komercijalna kozmetika, od one po vrlo povoljnim cijenama do vrlo skupe. Mnogi bi rekli da je dovoljno samo ući u neku od takvih prodavaonica, provesti ugodnih pola sata u razgledavanju, odlučiti, kupiti i koristiti. S druge strane imate mogućnost sami izrađivati svoju kozmetiku, a to uključuje nabavu materijala, pripremu i izradu, što u današnje vrijeme opće žurbe i nedostatka vremena nije baš lako ni jednostavno, do realne mogućnosti da Vam koji put baš i ne uspije pojedini pripravak.

Zašto bi onda netko ipak odlučio izrađivati vlastite pripravke?

Ovu knjigu nastojala sam napisati što razumljivijim načinom kako bi se njome mogli služiti oni koji se nikad nisu okušali u izradi bilo kojeg pripravka, a to žele, kao i onima koji već izrađuju neke svoje pripravke. U knjizi se nalaze recepture i savjeti koje prenosim na svojim radionicama svih ovih godina, a isto koristim i sama.

Želim Vam približiti izradu prirodne kozmetike da vidite kako može biti jednostavna, jeftina i učinkovita njega prirodnim pripravcima. Ali, najljepše od svega je upravo to slaganje kombinacija, veselje pri izradi, procesu nastajanja samo Vašeg uratka… To je nešto što je zaista neprocjenjivo!

Godina

Format

22 x 24

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

160