Čudesan svijet zanimanja

 12,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Tko bi mogao prebrojati koliko je različitih zanimanja na svijetu? Nemoguć zadatak, zar ne? No te su neiscrpne mogućnosti izbora sjajna stvar, jer svatko može pronaći ono što mu odgovara. Bez obzira na to zanimaju li te računala, ples, glazba, povijest, matematika, promet, svemir ili oceanske dubine – sve to možeš iskoristiti kad odrasteš i prema tome odabrati ono čime ćeš se baviti! Kreni s nama u otkrivanje manje poznatih zanimanja koja danas pokreću svijet. Kad otkriješ što ljudi koji se njima bave moraju znati i što im se u vezi njihova posla sviđa, možeš saznati i kako ostvariti vlastiti san!

Knjiga je primjerena djeci uzrasta 6 – 8 godina.

Knjigu je s engleskog jezika prevela Martina Batinica.

Bilješka o autoricama:

Hana Mokrošová rođena je u Hodonínu, slikovitom gradiću u južnom dijelu Moravske. Odmalena je voljela čitati knjige, pa je tijekom gimnazijskog i fakultetskog obrazovanja mnogo čitala, ali i posjećivala sajmove knjiga diljem Europe. Diplomirala je pedagogiju i logopediju te radi s djecom koja uče po prilagođenom programu. Osim toga, obožava peći i kuhati te je uspješna blogerica za hranu.

Pavla Hanáčková također dolazi iz vinorodne Moravske. Ljubav prema čitanju pretočila je u uspješno školovanje, koje je dovršila diplomom engleskog i kineskog jezika na Sveučilištu u Olomoucu. Voljela je putovati, a strast joj je bila raznolika hrana diljem svijeta. Nažalost, preminula je 2021. godine.

Helena Haraštová školovala se u gimnaziji u Brnu prije nego što je upisala, a potom i diplomirala, dramaturgiju na Akademiji u istome gradu. Prevodila je knjige s engleskog i ruskog jezika, nakon čega se zaposlila kao urednica u izdavačkoj kući B4U Publishing. Trenutno je potpuno posvećena ulozi majke.

Elena Pokaleva profesionalna je ilustratorica koja potječe iz obitelji u kojoj su joj oba roditelja također kreirala dječje knjige. Od 2010. godine živi i radi u Pragu, u kojem je organizirala tri izložbe. Nadahnuće za svoje ilustracije pronalazi u svakodnevnom životu, ljubavi i prijateljstvu. Slika raznim tehnikama, a nerijetko eksperimentira s raznim materijalima na kojima nastaju njezine slike.

Godina

Format

28 x 22

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

64