Dar iz Cockleberry Baya

 18,45

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Svi naši omiljeni likovi iz Cockleberry Baya, i još neki novi, ponovno su s nama, kao i Hot, ljupki jazavčar Rose Smith, i njegovi novorođeni štenci.

Rosa, odnedavna suvlasnica popularnog Caféa Rosa, i sama želi potomke. Kako bi se mogla posvetiti svojoj maloj obitelji, odluči mali dućan u Cockleberryju, koji je i sama dobila na dar, dati u dobre ruke. No pod jednim uvjetom: dućan mora dobiti netko tko ga uistinu želi i za koga je sigurna da će se dobro brinuti o njemu.

Rosa je na sto muka. Hoće li donijeti ispravnu odluku? Tko bi mogao biti najbolji budući vlasnik? Nakon što se pročuje vijest da daruje dućan, u Cockleberryju se pojavljuju razni sumnjivci nepoštenih namjera koji ga se žele dokopati. Rosa po svaku cijenu želi to spriječiti i smatra da je najpoštenije raspisati anonimni natječaj: pobijedit će onaj tko dokaže da dućan zaslužuje i da će ga voditi srcem. Istodobno, Rosa se suočava s novim tajnama iz svoga obiteljskog nasljeđa…

 

Dar iz Cockleberry Baya treći je nastavak iznimno uspješne serije romana o Cockleberry Bayu i oduševit će brojne Rosine obožavatelje.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Autor

Izdavač

Broj stranica

328

SKU: 978-953-52-0509-8 Kategorije: , Oznake: , ,