Deseti uvid

 19,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Održavanje vizije

Nastavak svjetskog književnog fenomena Celestinsko proročanstvo

Milijuni čitatelja diljem svijeta doživjeli su devet uvida čitajući Celestinsko proročanstvo Jamesa Redfielda. Njegove fascinantne spoznaje o našoj ko­lektivnoj svijesti, o svijetu u kojem živimo i smjeru u kojem se razvijamo, potaknule su čitatelje njegove knjige da prihvate iskustvo tajanstvenih po­dudarnosti, da osjete novo značenje svoje sudbine i spoznaju viziju svijeta koji se mijenja pred njihovim očima.

Deseti uvid započinje u dubokim šumama gorja Appalachian potragom za nestalom Charlene, prijateljicom glavnoga junaka, koja je donijela prvi glas o drevnom rukopisu pronađenom u Peruu. Ondje, u tom bogatom okru­ženju starih, slikovitih prašuma, šumskih potoka i jezera i veličanstvenih vodopada, započinje vaša avantura u potrazi za Desetim uvidom. To je pu­tovanje koje će vas odvesti do prolaza u druge dimenzije i sjećanja na dav­nu prošlost koja seže u doba prije našeg rođenja, do neizbježnog susreta sa smrću i do tajanstvenih mjesta gdje se krije znanje o sudbini ljudskog roda.

James Redfield na svoj će vas osobit način još jednom povesti na putovanje u prekrasan svijet ljudske duhovnosti, na putovanje koje će možda promi­jeniti vaš život, a onda malo-pomalo i sve nas.

„U ovoj fascinantnoj avanturističkoj priči James Redfield isprepliće uzbuđenje, napetost i duhovnu mudrost… Roman koji se jednostavno ne ispušta iz ruku.“

Brian Weiss, psihijatar i autor knjige Čuda se događaju

 

O autoru:

James Redfield studirao je istočnjačku filozofiju, posebno taoizam i zen. Po struci je sociolog s magisterijem iz psihologije i isprva je kao terapeut radio sa zlostavljanim adolescentima. Potom se priklonio newageovskom pokretu za razvoj ljudskih potencijala i teorijama o intuiciji i psihičkim fenomenima, kao sredstvu pomoći žrtvama zlostavljanja. Godine 1989. posvećuje se pisanju sinkretističkih romana gnostičkog sadržaja. Također organizira molitvene zajednice i radionice za osobni razvoj temeljene na svojim shvaćanjima i iskustvima.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

230

SKU: 9789535206590 Kategorije: , Oznaka: