Divlja kao more

 23,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Divlja kao more treći je naslov u seriji o dinastiji De Warenne. Prethodili su mu Osvajač i Obećanje ruže.

S njom nešto ozbiljno nije bilo u redu… Jer iako ni jedna žena ne bi ostala ravnodušna prema muškarcu kakav je Devlin OʼNeill, samo bi budala dopustila da je drži mimo njezine volje i razmišljala o tome kako ga namamiti da je poljubi.

 Nakon smrti njezinih roditelja, tvrdoglava i neustrašiva Virginia Hughes odlučna je u namjeri da spasi plantažu duhana na kojoj je odrasla. Stoga kreće na plovidbu do Engleske kako bi uvjerila svojega strica, grofa od Eastleigha, da joj posudi potreban novac. No, planove joj promrsi zloglasni kapetan Devlin OʼNeill koji zauzima njezin brod i uzima je kao taokinju. OʼNeill, komu je Virginijin stric ubio oca, opsjednut je osvetom i od Eastleigha zahtijeva otkupninu za svoju lijepu zatočenicu.

Nakon što ga ona pokuša ustrijeliti i više mu puta pobjeći, Devlin shvaća da mu neće biti lako izaći na kraj s buntovnom Amerikankom. Može li se oduprijeti čaroliji njezina pogleda? Može li u njezinu naručju zaboraviti na mržnju i osvetu?

O autorici:

Brenda Joyce uspješna je američka spisateljica ljubavnih romana i dobitnica brojnih književnih nagrada, uključujući dvije nagrade za životno djelo. Potpisuje više od 49 romana, tiskanih u više od 14 milijuna primjeraka. Hrvatski čitatelji dosad su je upoznali kroz brojne naslove, poput Mača na ružiObećanja ružeOsvajačaRuže u oluji i Skandalozne ljubavi.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

632

SKU: 9789531435529 Kategorije: , ,