Dnevnik anđela čuvara

 16,59

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Margot Delacroix umire u dobi od 42 godine, no dobiva priliku vratiti se na zemlju kao anđeo čuvar samoj sebi. Sada pod imenom Ruth, ona dobiva božanski mandat da ponovo proživi svoje najveće pogreške i iskustva zbog kojih najviše žali – od početka života do prerane smrti.

Od trenutka rođenja prisiljena trpjeti hirove sudbine i suočavati se s neizvjesnim ishodima slobodne volje Ruth se posvećuje zadaći mijenjanja tijeka vlastita života i naposljetku sprečavanja prerane smrti. Kad shvati da su upravo njezini postupci prouzročili da njezin sin u tinejdžerskoj dobi završi u paklu droge te potom biva ubijen, ona sklapa pogodbu s demonom: spremna je odreći se mjesta u raju u zamjenu za priliku da spasi svog sina od njegove tragične sudbine. No promjene koje poduzima rezultiraju posljedicama koje nitko nije očekivao…

Intrigantna priča o zamkama u koje čovjek upada u životu i o labirintima duhovnog svijeta, Dnevnik anđela čuvara je knjiga o ljubavi, boli, kajanju, nadi i nesvakidašnjoj prilici da se pobijedi sudbina.

Godina

Format

21 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

328

SKU: 978-953-303-487-4 Kategorija: Oznake , , , , , ,