Do uspjeha – bez izgovora!

Original price was: € 19,77.Current price is: € 17,80.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Promijenite način razmišljanja koji vas sputava!

Razmišljanje da ćete uvijek biti siromašni, nesretni, preteški ili premršavi; da ćete uvijek biti ovisni o nečemu; da nikada nećete privući svoju srodnu dušu; da ćete i dalje imati ispade bijesa; da nikada nećete razviti glazbene, likovne ili sportske vještine; da ćete uvijek biti stidljivi, jer se oduvijek tako osjećate… sve su to izgovori. I kada ih naučite prepoznavati, tada ih možete početi i uklanjati.

S druge strane, ako otkrijete da su to duboko usađene značajke vaše osobnosti i navike razmišljanja koje se ne mogu promijeniti, tada ćete, u prenesenom smislu, sisati palac i plakati kad god život odbije suradnju s vama. Vjerujte mi, osjećat ćete se ispunjenima i dobit ćete novu dozu energije ako krenete s ostvarivanjem paradigme Do uspjeha – bez ozgovora!

U svojoj najnovijoj knjizi, punoj inovativnih ideja, najbolje prodavani autor Wayne Dyer jasno vam pokazuje da možete – i da hoćete – i to kada odbacite sumnje i počnete vjerovati. Do u najmanjih pojedinosti on ispitujenačin na koje naše misli, osjećaji i obrasciponašanja utječu na ono što činimo. Osim toga proučava način mijenjanja ovih čimbenika kako bismo svom osjećaju samopoštovanja dali potrebnu dozu nadahnuća, ohrabrenja i vitalne podrške.

Možete se promijeniti i živjeti svoj život onako kako vi to želite – samo prestanite s izgovorima!

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

255