Država terora

 18,45

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Nakon burnog razdoblja u američkoj politici, novi predsjednik na važnu dužnost državne tajnice bira političku suparnicu Ellen Adams. Njenim imenovanjem on želi ušutkati svoju najoštriju kritičarku, jer preuzimanje ove dužnosti znači da Ellen mora odstupiti s rukovodećeg mjesta vlastite multinacionalne novinske agencije.

Dok se predsjednik prvi put obraća Kongresu, mlada časnica ministarstva za vanjske poslove Anahita Dahir prima zbunjujuću anonimnu poruku. Prekasno shvaća da je poruka bila kodirano upozorenje.

Uskoro započinje niz terorističkih napada koji ubrzo prerastaju u međunarodnu šahovsku igru, koja uključuje nestabilnu politiku Pakistana, Afganistana i Irana, utrku za razvoj nuklearnog oružja u regiji, rusku mafiju te terorističke organizacije.

Da bi se razotkrila tako zamršena, pomno smišljena zavjera, bit će potrebne vještine jedinstvenog tima: strastvene mlade časnice, predanog novinara i pametne, odlučne, iako još uvijek neiskusne nove državne tajnice.

 

»Apsolutno zadivljujući, potpuno uvjerljivi napeti triler zbog kojeg će se čitatelji zapitati koliko je fikcija, a koliko stvarnost. Svaka je autorica za sebe snažna sila, a zajedno su nevjerojatne.« Karin Slaughter

»Pametan, napet i s mnogo obrata, ovaj je roman šokantan politički triler. Oduševljena sam!« Kathy Reichs

»Odlična suradnja. Napetost koju unosi Louise Penny i bogatstvo insajderskih detalja Hillary Clinton savršeno se uklapaju u ovaj akcijski, zabavan triler koji je toliko autentičan da čitatelj ima osjećaj kao da prisluškuje razgovore najvećih dužnosnika.« Joseph Kanon

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

,

SKU: 978-953-360-544-9 Kategorije: , ,