Duša svijeta

 16,13

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Roman Duša svijeta Susanna Tamaro napisala je odmah nakon proslavljenog romana Pođi kamo te srce vodi kojim je osvojila čitatelje u čitavom svijetu.

Duša svijeta prati sazrijevanje i sudbinu Waltera, mladića čije su odrastanje i mladenaštvo obilježili bol i emotivni nesporazumi.

Odrastao je uz nasilnog oca i u mladosti doživio tragičnu smrt prijatelja. Ubrzo napušta svoj gradić i odlazi u Rim. No velika europska metropola okrutna je i nemilosrdna. Ne može naći posao, uzalud se trudi postati pisac i steći slavu i novac. Voli ženu kojoj je samo prolazna avantura. Izgubljen i prazan, povlači se iz života – još jedan od suvišnih ljudi. Nakon deset godina, Walter dobiva pismo od svog starog prijatelja i budi se iz obamrlosti. U potrazi za prijateljem, nailazi na neobičnuvstaricu, krkhu, a tako snažnu i mudru – časnu sestru Irenu. Uz nju je naučio ustajati zorom, biti veseo i to bez nekog posebnog razloga. Kao da se dio njega počeo širiti i disati na nov način. Jer naučio je gledati na svijet drugačije.

Duša svijeta jednostavna je i nezaboravna priča koja će nam pomoći da se zamislimo i shvatimo koliko smo se udaljili od svog istinskog bića i koliko je važno zaroniti u ljepotu svega oko nas te oprostiti i osjetiti ljubav i nježnost prema svakom čovjeku. Jer tada sve ima smisla, svaka nam sitnica može izmamiti osmijeh, a u našem pogledu opet će biti nevinosti i čuđenja.

Godina

Format

20 x 12

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

252

SKU: 978-953-304-239-8 Kategorije: , Oznaka: