Enciklopedijski brodostrojarski rječnik (Englesko-hrvatski)

 59,59

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Dvojica autora rječnika, inače nastavnici Pomorskog fakulteta u Rijeci, u 16 godina rada sačinili su opsežan Enciklopedijski brodostrojarski rječnik s 35.000 natuknica s označenim izgovorom, 50.000 primjera s prijevodima, desecima tisuća kolokacija, mnoštvom glagolskih izraza, žargonizama i 870 učestalih brodostrojarskih kratica.

Rječnik obuhvaća cjelovit brodstrojarski korpus suvremenog engleskog jezika.

Obimna bibliografija sadrži 190 vrela, pretežito brodostrojarskih priručnika, udžbenika, tehničkih rječnika i pojmovnika.

Rječnik treba prvenstveno poslužiti brojnim hrvatskim brodostrojarima na domaćim i posebno stranim brodovima, inženjerima u tvornicama brodskih pogonskih i pomoćnih motora te brodograditeljima, đacima i studentima u učenju iz strane literature i pri pisanju maturalnih i diplomskih radova, nastavnicima u poučavanju stručnih predmeta, prilikom pisanja knjiga, udžbenika i priručnika, inženjerima i pravnicima u donošenju zakonskih i podzakonskih akata (npr. Hrvatski registar brodova, Carina, Hrvatski zavod za normizaciju, Narodne novine), stručnim prevoditeljima u prevođenju tehničke literature i svima koji se znanstveno i stručno usavršavaju u ovom području.

Godina

Format

24 x 18

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

,

Broj stranica

1560

SKU: 978-953-0-40224-9 Kategorije: ,