Gdje šuma susreće zvijezde

 17,12

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Nakon gubitka majke i borbe s tumorom dojke, Joanna Teale nastavlja s istraživanjem ptičjeg staništa u Illinoisu koje je započela tijekom diplomskog studija. Odlučna u namjeri da dokaže kako je nedaće nisu slomile, radi od jutra do mraka. Njena je osamljena rutina prekinuta kada se pred vratima njezine kolibe pojavi bosonogo i modricama prekriveno dijete.
Djevojčica koja se predstavlja kao Ursa tvrdi da je poslana sa zvijezda kako bi svjedočila o pet čudesa. Jo, zabrinuta za dijete i njezin smještaj, nevoljko joj dopušta da ostane s njom – barem dok ne otkrije istinu o Ursinoj prošlosti.
Kako bi riješila misterij zalutale djevojčice, Jo traži pomoć svog povučenog susjeda Gabriela Nasha. No, što više vremena provode u Ursinom društvu, nailaze na sve više pitanja. Kako je malena djevojčica, ne samo sposobna čitati, nego i razumjeti Shakespeara? Zašto se dobre stvari događaju u njenoj prisutnosti? I zašto Jo i Gabriel više ne provjeravaju internetsku stranicu za nestalu djecu?
Iako je ovaj čudnovati trojac izgradio čvrstu emocionalnu vezu, svjesni su da je donošenje teških odluka neizbježno. Kako se približava kraj ljeta, ali i Ursinog petog čuda, tako se približava i njezina opasna prošlost. Kada ih konačno dostigne, sve će njihove bolne tajne izići na vidjelo, a njihove će sudbine biti prepuštene zvijezdama.

Godina

Format

21 x 14

Izdavač

Autor

Broj stranica

348

SKU: 978-953-818-375-1 Kategorije: ,