Glukozna revolucija

 18,45

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Uravnotežite razinu šećera u krvi i time steknite moć kojom ćete svoj život zauvijek promijeniti nabolje

Francuska biokemičarka, autorica bestselera i utemeljiteljica pokreta Glucose Goddess, stotinama je tisuća ljudi pomogla da unaprijede zdravlje učinivši najnovije znanstvene podatke dostupnima.

Devedeset posto osoba među nama pati zbog prevelike količine glukoze u svom organizmu – a većinom toga nismo svjesni. Simptomi? Žudnja za slatkim, iscrpljenost, neplodnost, akne, bore… I, s vremenom, dijabetes tipa 2, rak i demencija.

Služeći se najnovijim znanstvenim podacima i vlastitim pionirskim istraživanjem, Jessie Inchauspé nudi jednostavne savjete s pomoću kojih možete ublažiti svoje simptome – a da ne morate na dijetu ili se odricati hrane koju volite.

U knjizi ćete, između ostaloga, naučiti:

› kako će objedovanje hrane ispravnim redoslijedom pomoći da bez previše truda smršavite

› koji će tajni sastojak pomoći da pojedete desert a da se pritom ipak ubacite u stanje za sagorijevanje masnoća

› koje će male promjene u odabiru namirnica za doručak otključati zalihe energije i pomoći da suzbijete žudnju za slatkim.

„Jessie (poznata kao Glucose Goddess) vas vodi na zabavno i informativno putovanje kako biste shvatili na koji način hrana utječe na pojavu glukoznih šiljaka i na vaše zdravlje. Ovaj praktični vodič pun je predivnih savjeta o tome kako i što jesti; obvezno ga moraju pročitati svi koji žele razumjeti svoje tijelo i poboljšati zdravlje.“

Tim Spector, autor bestselera Što nam serviraju i profesor genetičke epidemiologije na King’s Collegeu u Londonu

* * *

Glukoznu revoluciju objavljujemo u suradnji s age-tech startupom Ani Biome, čime najavljujemo izdavanje niza relevantnih, progresivnih i uzbudljivih znanstveno potkrijepljenih knjiga čiji je zajednički nazivnik metaboličko zdravlje, i kako ga postići kroz malene i svakodnevne promjene koje svatko može implementirati u svoj život. 

U nepreglednu šumu informacija donosimo probrane naslove iza kojih stoje najnovija otkrića međunarodne znanstvene zajednice, s posebnim naglaskom na prehrani i njezinoj povezanosti s upalnim procesima, te načinima kako ih prevenirati, odnosno umanjiti njihov utjecaj.

Ovom suradnjom Koncept izdavaštvo i Ani Biome žele potaknuti svijest o tome kako uz jednostavne životne preinake možemo postići veću vitalnost, razinu energije, prisutnost i kreativnost.

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

280

SKU: 978-953-8326-39-4 Kategorije: ,