Gospođa

 17,99

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Drugi dio serijala.

PLEMIĆ I NJEGOVA ODABRANICA PRED ODLUKOM SU ŽIVOTA…

Romanom Gospođa E L James nastavlja priču tamo gdje se Gospodin završio – u jeku priprema za Maximovu i Alessijinu svadbu u albanskom gradu Kukësu. Međutim, mladi se plemić i njegova dojučerašnja sluškinja još nisu ni vjenčali, a već su suočeni s preprekama na svakom koraku.
Osim kulturoloških i statusnih razlika na koje u početku, zaslijepljeni strašću, nisu obraćali pažnju, na putu njihovoj sreći ispriječili su se i ljudi iz Alessijine prošlosti. Njezini roditelji također sumnjaju u kćerin izbor, a posebna su priča i Trevethickovi – Maximova snobovska obitelj, točnije majka.
Njezino se Majčinstvo, naime, ne može pomiriti sa sinovljevom ženidbom sa strankinjom koja je radila kao spremačica i činjenicom da lozu Trevethick ne nastavlja s nekom Britankom iz ugledne obitelji.
Brojne dvojbe muče i same mladence – koliko se zapravo poznaju, jesu li pretjerano ljubomorni i posesivni? I, naposljetku, može li njihova ljubav izdržati sve veća iskušenja?

Strastvena ljubav grofa Maxima i skromne Albanke Alessije suočit će se s brojnim izazovima, a kad na svjetlost dana počnu izlaziti skandalozne tajne obitelji Trevethick, njihova će se veza naći na ozbiljnoj kušnji.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

460

SKU: 978-953-349-284-1 Kategorije: , ,