Gost iznenađenja

 17,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Novi nered. Novi misterij. Istinu će otkriti sobarica Molly.

Molly Gray mlada je žena s iznimnim talentom za čišćenje i pravilno ponašanje. Unatoč svim preprekama s kojima se u životu suočila, uspjela je ostvariti svoj san i postala glavna sobarica u veličanstvenom Hotelu Regency Grand.

Baš u trenutku kad svoj život može opisati kao savršen, J. D. Grimthrope, svjetski slavan pisac krimića, padne mrtav na pod hotelske čajane.

Kad detektivka Stark, Mollyna stara protivnica, krene istraživati piščevu smrt, vrlo brzo postaje jasno da je riječ o ubojstvu.

Dok smrt slavne osobe prijeti uništenju besprijekorne hotelske reputacije, Molly zna da ona sama krije ključ koji bi mogao raskrinkati ubojicu. No on je zakopan duboko u njezinoj prošlosti…

Gost iznenađenja željno je iščekivano novo poglavlje priče o junakinji romana Sobarica, megabestselera kanadske spisateljice Nite Prose. Roman neodoljiv baš kao i njegov prethodnik.

 

“Najzanimljivija (i najšarmantnija) glavna junakinja u dugo vremena.”

Stephen King

 

“Mudro i predivno. Čudesan roman.”
A. J. Finn

 

“Nita Prose piše kao nitko drugi… Ovaj mi se roman svidio čak i više od njezina neodoljiva prvijenca.”

Ashley Audrain

 

“Baš kao i njezina junakinja, i Nita Prose ima dar za detalje, ali to nije ono što čini Gosta iznenađenja tako dobrim. Tu su i majstorska karakterizacija, uvjerljivi dijalozi i struktura. Besprijekorno i sjajno.”

Liz Nugent

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

272

SKU: 978-953-372-150-7 Kategorije: , , Oznaka: