Grešni vojvoda

 6,50

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

GREŠNI MUŠKARAC

Prokleto zgodan i beskrupulozan, vojvoda od Montgomeryja čovjek je o kojem London šapuće u budoarima i zabačenim uličicama. Zloglasni lovac i ucjenjivač, vratio se iz egzila s namjerom da se osveti onima koji su mu nanijeli nepravdu. Ali kada u svojem domu zatekne tajanstvenu domaćicu, pomućeni su mu svi planovi.

ČASNA ŽENA

Bridget Crumb pametna je, odvažna i odana. Iako kći plemkinje, odgojena je u seoskoj sredini jer začeta je u tajnoj, zabranjenoj vezi. Kada joj majka aristokratkinja postane meta iznude, Bridget se pridružuje kućanstvu vojvode od Montgomeryja u potrazi za dokazima – i otkriva nešto daleko opasnije.

TAJNA KOJA PRIJETI DA IH OBOJE UNIŠTI

Montgomery je zaintrigiran lijepom i zagonetnom uhodom u vlastitim odajama. Koliko god se trudila, ni Bridget ne može odoljeti lukavom i šarmantnom vojvodi. Počinje igra mačke i miša u kojoj oboje shvaćaju da imaju tajne – neke su nevine, a neke veoma opasne.

“Elizabeth Hoyt vješto raspaljuje maštu čitateljica i svaki put osvoji njihova srca.” Romantic Times Magazine

Elizabeth Hoyt američka je spisateljica povijesnih romansi. Po struci diplomirana antropologinja i strastvena zaljubljenica u putovanja, danas se bavi isključivo pisanjem. Dosad su objavljeni njezini romani iz serijala Maiden Lane: Opasne namjere, Zabranjeni užici, U vučjoj jazbini, Kradljivac sjena, Gospodar tame, Ponoćni vojvoda, Dražesna zvijer, Čuvar srca i Najslađa bitanga.

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

298

SKU: 978-953-360-739-9 Kategorije: , ,