Huliganski pohod

 11,28

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Dougie Brimson i njegovi prijatelji godinama su stvarali nerede na nogometnim utakmicama, sudjelovali u tučnjavama i jedva čekali priliku riskirati vlastiti život u sukobima s protivničkim navijačima. Zašto pitate se? Radi zabave.

Huliganski pohod uvodi čitatelje u zastrašujući, okrutan svijet europskog nogometnog nasilja, a poseban naglasak stavlja na moguću pojavu huliganizma u SAD-u. Kroz vlastite doživljaje, priče iz prve ruke i zapanjujuće medijske izvještaje, Brimson govori o uznemirujućoj priči razuzdanog huliganizma koji prožima nogomet u Jedinjenom Kraljevstvu i drugim europskim zemljama.

Dijeleći valastita huliganska iskustva istražuje unutarnji svijet organiziranih huliganskih bandi i detaljno razrađuje složenu povijest strašnog huliganskogpohoda diljem Europe. Brimson otkriva potpuno nov svijet napisanih pravila, desetljećima starih suparništava i intenzivnog nasilja koji vikendima nastanjuju inače sasvim normalni građani.

Sirov, izravan i ponekad mučan Huliganski pohod snažan je i intiman uvid u huligansku sadašnjost, utjecaj huliganizma na nogomet i njegovu budućnost.

Godina

Format

23 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

139

SKU: 978-953-6825-83-7 Kategorija: Oznake: , , ,