Hura, ja nosim naočale!

 12,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Katja i Joško nose naočale i zahvaljujući njima kristalno jasno vide lijepi svijet oko nas u svim njegovim pojedinostima. Možda se sada navikavaš na svoje naočale i možda ne znaš što misliti o toj neobičnoj stvari na tvojem nosu. Hoće li zaista biti korisna kao što ti odrasli tvrde? Hoće li te ikada prestati smetati? Što ako ti se budu rugala ostala djeca? Vjeruj mi: s naočalama će tvoj život biti sjajan. U ovoj ćeš knjizi saznati sve odgovore na ono što te zanima o tvojem novom pomagalu – o tome kako radi vid, kako liječnik zna da ne vidiš dobro, tko je izumio prve naočale i kako su izgledale, što će naočale budućnosti sve moći i još mnogo toga. Upoznaj svoje naočale i ponosno ih nosi!

Knjigu je s engleskog jezika prevela Martina Batinica.

Knjiga je primjerena svoj djeci, a posebice novim i iskusnim vlasnicima naočala uzrasta 6 – 8 godina.

Bilješka o autoricama:

Hana Mokrošová rođena je u Hodonínu, slikovitom gradiću u južnom dijelu Moravske. Odmalena je voljela čitati knjige, pa je tijekom gimnazijskog i fakultetskog obrazovanja mnogo čitala, ali i posjećivala sajmove knjiga diljem Europe. Diplomirala je pedagogiju i logopediju te radi s djecom koja uče po prilagođenom programu. Osim toga, obožava peći i kuhati te je uspješna blogerica za hranu.


Ana (Anastasia) Kobern 
ilustratorica je dječjih knjiga iz jednoga gradića u Ukrajini. Surađuje s brojnim talentiranim ljudima diljem svijeta. Također, majka je dviju djevojčica, pustolovka, istraživačica, ljubiteljica sporta, plesa i glazbe, pa joj dani nisu nikada dosadni.

Godina

Format

25 x 25

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

,

Broj stranica

32

SKU: 9789531435598 Kategorije: ,