Instant karma: Dan kad se sve promijenilo

 16,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Što bi se dogodilo kad bismo se jednog dana probudili i otkrili da smo za svaki svoj velikodušni čin odmah nagrađeni, a za izdaju, krađu ili sebičnost istog trena kažnjeni? Za nekoliko minuta svi bi ljudi na svijetu osjetili učinke instant karme. Za nekoliko sati svi bi se oni suočili s novim poretkom. Za kratko bi vrijeme svijet postao bolje mjesto za život kad bi svi, barem malo, bili bolji jedni prema drugima. Instant karma Davida Michieja priča je koja govori upravo o jednom takvom danu. Glavni junak, budistički redovnik lama Tashi, iznenada postaje televizijska zvijezda, i to zahvaljujući svojoj mudrosti koju propovijeda nevjerojatno dobrohotno. Roman prati niz turbulentnih zbivanja u Americi tijekom jednog dana kad je zemlju poharala pandemija trovanja hranom, odvodeći čitatelja na još neistražena mjesta ljudskog postojanja.

Bi li se naše ponašanje promijenilo kad bismo morali živjeti s neposrednim posljedicama svojih djela? Je li stvarnost uistinu proizvod našeg uma a ne okolnosti? Je li pokušaj da usrećimo druge pravi ključ za sreću? Protkan entuzijazmom i optimizmom, ovaj će duhovni roman odgovoriti na ta pitanja i nagnati čitatelja da promisli o konceptu karme, ali i da preispita svoje postupke i životne vrijednosti.

 

„Inteligentna priča zabavnog zapleta o posljedicama naših postupaka. Priča koja će nam promijeniti život. Hrabra i jedinstvena tema, mnogobrojne pouke budističkog gurua te ideja instat karme ono su što ovaj roman izdvaja iz mnoštva. Pravo osvježenje.“

Publishers Weekly

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

380

SKU: 9789535205746 Kategorije: ,