Iscijelite traume

 16,50

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

STVARI STOJE OVAKO – VI STE ODGOVORNI ZA SVOJE ISCJELJENJE

Otpustite traume, ostvarite istinsko unutarnje iscjeljenje i pronađite novu životnu energiju i smjer uz autora svjetskog bestselera „Dobre vibracije, dobar život“ i zvijezdu Instagrama Vexa Kinga.

Vex King razvio je moćne tehnike unutarnjeg iscjeljenja koje su mu samom pomogle da se oslobodi problematične prošlosti, izliječi svoje emocionalne povrede i traume te stvori nov i osnažujući sustav uvjerenja. Otad je pomogao tisućama ljudi širom svijeta da krenu na vlastito putovanje iscjeljenja.

U ovoj knjizi on tvrdi da se traumatična iskustva moraju iscijeliti na više razina – fizičkoj, emocionalnoj i mentalnoj – i, najvažnije od svega – pokazuje kako to učiniti. Njegov vodič lako se prati i blizak je životu suvremenih čitatelja.

Vexova metoda kombinira načela joge i druge jednostavne, pristupačne tehnike za dugotrajne rezultate. Te transformativne prakse uključuju:

  • Podizanje vaše unutarnje vibracije
  • Uspostavljanje zdravih osobnih granica
  • Mapiranje vaše osobne povijesti i ponovno ispisivanje ograničavajućih uvjerenja koja su vas kočila
  • Otkrivanje vašeg istinskog ja

Preuzimanje odgovornosti za vlastito iscjeljenje jedan je od najmoćnijih činova ljubavi prema sebi. Čim se posvetite ovom procesu, podižete svoju vibraciju – energiju koja vas prožima i kojom zračite u svijet – i stvarate prostor za radosna iskustva u svom životu.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

254

SKU: 9789535206170 Kategorije: , Oznake: ,