Javne tajne

 17,79

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Emma. Lijepa, inteligentna, izrazito nadarena, živi u zvjezdanom svijetu bogatstva i privilegija. Ali uskoro će otkriti da slava nije nikakva zaštita ako te netko želi vidjeti mrtvu…

Samo mora zatvoriti oči i sjetit će se dana kad je Brian McAvoy ušao u njezin život. Kao prestrašeno dijete, tada nije znala da je ona njegova izvanbračna kći, niti da je on nova zvijezda pop-glazbe. Samo je znala da se uz Briana, njegove glazbenike i njegovu novu ženu osjećala sigurnom. A kad se rodio njezin mlađi brat, Emma je mislila da je najsretnija djevojčica na svijetu… sve do noći kad je neuspjeli pokušaj otmice uništio sve njihove živote… i Emminu sreću.

Ipak, premda je još uvijek progone sjećanja na tu sudbonosnu noć, Emma je preživjela. Stvorila je uspješnu karijeru i čak se usudila neobuzdano zaljubiti. Ali muškarac koji će postati njezin muž nije sve ono što se čini. Emma će uskoro doći do zastrašujuće spoznaje da je najmračnija tajna upravo ona zakopana u njezinu umu – tajna što bi je netko želio sačuvati čak i po cijenu života.

Godina

Format

21 x 13

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

520

SKU: 978-953-218-188-3 Kategorije: , Oznake: , ,