Kad se stara ljubav vrati

 5,29

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Jedne čudesne snježne noći u Veneciji Didi se ludo zaljubila. No, nakon šest čarobnih mjeseci jedan događaj promijenio je sve, i Shay je nestao bez pozdrava. Godinama poslije neočekivano se vratio u Elliscombe kako bi ispunio želju umirućeg oca i pritom ponovno ušao u njezin život.

Iako ljubavna iskra među njima još uvijek postoji, Didi ne namjerava dopustiti da joj Shay upropasti pomno složene planove za budućnost. Izgradila je karijeru i sada je voditeljica luksuznog hotela, napokon je sretno zaljubljena, a uskoro se i udaje. Uostalom, Shay ionako neće ostati.

No njegov povratak budi davno zaboravljene osjećaje, a zakopane tajne koje su ga otjerale iz grada sada izlaze na površinu. Stanovnici Elliscombea imaju vlastite priče i tajne, isprepletene više nego što itko može pretpostaviti…

“Prekrasna, očaravajuća priča s likovima koji će vam osvojiti srce i dušu!” Milly Johnson

“Zaljubila sam se u likove i odnose i na kraju sam shvatila da navijam baš za sve! Toplina ove divne priče pratila me još dugo nakon što sam zaklopila korice romana.” Libby Page

“Tako radosna priča, nevjerojatno zabavna… čitateljima se sprema prava poslastica!” Ruth Rogan

“Uvijek se obradujem kad ugledam novi roman Jill Mansell.” Veronica Henry

“Njezini romani su poput najdraže dekice, topli i nevjerojatno ugodni.” Marian Keyes

Jill Mansell popularna je autorica domišljatih i duhovitih ljubavnih romana. Njezini naslovi prodani su u više od 14 milijuna primjeraka i našli su se na vrhu top-ljestvica Sunday Timesa, New York Timesa i USA Todaya. Odrasla je u Cotswoldsu, a danas s obitelji živi u Bristolu.

Godina

Format

19 x 12

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

368

SKU: 978-953-360-610-1 Kategorije: , , Oznake: , ,