Kako misliti poput Leonarda da Vincija

 15,53

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

“Otkrivajući samu suštinu života i genija Leonarda da Vincija… Michael Gelb vodi nas u pravcu otkrivanja i razumijevanja neograničenosti našega vlastitoga, punog ljudskog potencijala.”
Deepak Chopra

Genij se stvara, ne rađa. A ljudska su bića obdarena gotovo neograničenim potencijalom za učenje i kreativnost. Sada i vi možete otkriti vlastite skrivene sposobnosti, izoštriti čula i osloboditi svoju jedinstvenu inteligenciju – slijedeći primjer najvećeg genija svih vremena, Leonarda da Vincija.

Kako to postići – objašnjava proslavljeni autor, Michael J. Gelb, koji je tisućama ljudi pomogao da obogate svoje umove kako bi postigli više no što su ikad pomislili da je moguće. Pozivajući se na Da Vincijeve bilježnice, izume i legendarna umjetnička djela, Gelb predstavlja sedam davinčijevskih principa – ključnih elemenata koji čine jednog genija – od curiosita, nezasitno znatiželjnog pristupa životu, do connessione, uvažavanja međusobne povezanosti svih stvari. Sa Da Vincijem kao svojom inspiracijom, otkrit ćete jedan uzbudljivo nov način razmišljanja. I korak po korak, uz pomoć vježbi i provokativnih lekcija ovladat ćete snagom – i čudesnom znatiželjom – vlastitog genija, stječući takve sposobnosti koje mijenjaju život kao što su: rješavanje problema, kreativno razmišljanje, samoizražavanje, uživanje u svijetu koji vas okružuje, postavljanje ciljeva i životna ravnoteža, uravnoteženje tijela i uma.

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

304

SKU: 978-953-201-735-9 Kategorija: Oznake: ,