Klub čitatelja usamljenih srca

 18,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Knjige mogu spojiti  čak i najusamljenije duše…

Sloane Parker živi jednostavnim životom knjižničarke u malenom gradu. Nikada se ne bi nazvala usamljenom… no svejedno se svakoga dana raduje trenutku kada stari čangrizavac Arthur McLachlan dođe u knjižnicu provjeriti stanje na policama i podbadati je. Njihov je obračun vrhunac Sloaneina dana pa se ona odmah zabrine kada se Arthur jednoga jutra ne pojavi. A onda prođe još jedan dan, pa još jedan.

Tjeskobna Sloane baca se u potragu za Arthurom sve dok ga ne pronađe gotovo prikovanog za krevet i očajnog u naumu da sakrije koliko je sretan što je vidi. Želeći unijeti više veselja u Arthurov turobni život, Sloane osniva improvizirani klub čitatelja. Polako se usamljeni i neprilagođeni građani uspavanoga gradića počinju sastajati. Svatko u srcu čuva svoju posebnu knjigu – kao i razlog da se izgubi (i na kraju pronađe) među njezinim stranicama.

 

Klub čitatelja usamljenih srca američke spisateljice Lucy Gilmore šarmantna je, topla priča o neobičnom klubu i životima (i ljubavima) koje je usput promijenio.

Godina

Format

21 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

340

SKU: 978-953-372-175-0 Kategorije: , Oznaka: