Knjiga o dva puta

 5,29

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Dawn Edelstein nekim je čudom preživjela pad zrakoplova, a zatim su se iznenada vratile sve njezine stare sumnje.

Živi dobar život. U Bostonu su njezin suprug Brian, voljena kći Meret i posao koji voli. Kao doula za umiruće, Dawn svojim pacijentima pomaže i olakšava prijelaz iz života u smrt.

Negdje u Egiptu je Wyatt Armstrong, arheolog koji radi na iskopinama drevnih grobnica. I ona je željela raditi taj posao, ali bila je prisiljena napustiti studij kada joj je stvarni život pomrsio planove. I sad kad se čini da joj sudbina nudi drugu priliku, nije sigurna je li odluka koju je davno donijela bila ispravna.

Kako se priča razvija, Dawnine dvije paralelne budućnosti ostvaruju se jedna uz drugu. I ona se mora suočiti s pitanjima koja si nikad zapravo nije postavila:

Kako izgleda dobro proživljen život? Što ostavljamo za sobom kada napustimo ovaj svijet? Donosimo li uistinu sami svoje odluke? I tko bih bila da nisam postala osoba kakva jesam?

“Uzbudljiv roman uz koji ćete promišljati o životu i donijeti odluku da ga učinite dobrim.” – Associated Press

“Jodi Picoult uvijek iznosi dvije strane priče… ne s osudom, nego dostojanstveno i s poštovanjem.” – The Washington Post “Obožavatelji Jodi Picoult se raduju! Knjiga o dva puta priča je koju nećete moći prestati čitati.” – CNN

“Predivan roman, iskren i iznimno osjećajan.” – BookTrib “Postavljanje pitanja o životu i smrti savršeno je u stilu Jodi Picoult.” – Parade

Jodi Picoult autorica je dvadeset šest romana koji su redom bestseleri New York Timesa. U nakladi Znanja objavljeni su još Vrijeme rastanka i Male velike stvari. Sa svojom kćeri Samanthom van Leer napisala je dva romana za mlade, Between the Lines i Off the Page. Jodi Picoult živi u New Hampshireu.

Godina

Format

19 x 12

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

464

SKU: 978-953-360-573-9 Kategorije: , Oznaka: