Knjiga o gripi

 11,95

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Gripa – bolest velikih brojeva. ZAŠTITITE SE OD NJE!

Knjiga o gripi zbirka je najnovijih spoznaja o toj bolesti s popisom literature koja je uglavnom publicirana u poslijednje dvije godine.

Gripa je jedina klasična infektivna bolest koja se još uvijek pojavljuje pandemijski. Zato je i priskrbila vrlo zanimljiv i slikovit epitet “jedine neukroćene pošasti iz prošlosti”. S virusima influence povezane su brojne nejasnoće na koje današnji svijet, odnosno medicina i znanost ne mogu u cijelosti odgovoriti. Virusi influence stalno se mijenjaju.

Svako od deset poglavlja zasebno obrađuje pojedino područje, počevši od strukture virusa, epidemiologije i kliničke slike pa sve do liječenja.

Uz redovito ispitivanje pojavnosti virusa influence u Hrvatskoj, kao Nacionalni centar SZO za influencu širimo i javnozdravstvene spoznaje o gripi i epidemijama koje izaziva, što je i osnovna namjena knjige te se preporuča širom krugu čitatelja.

Odgovore i komentare na sva pitanja naći ćete u ovoj knjizi. Ovo štivo prikazuje i mnoge druge zanimljive podatke, vrlo poučno i stručno, ali problematizira i brojne znanstvene dileme i nedorečenosti. Zato je knjiga jedinstvena i dosada nenadmašena za sve zainteresirane. A tko nije zainteresiran? Ovo je knjiga i priručnik za liječnike i studente, za istraživače i znanstvenike, za sveukupnu zdravstvenu javnost, za veterinare, političare, putnike, zabrinute i lakovjerne.

Godina

Format

24 x 17

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

, , ,

Broj stranica

280

SKU: 953-7361-01-2 Kategorija: Oznake: , ,