Knjiga o stablu

 14,91

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Znate li zašto su stabla čudesna? Kako ona pomažu ljudima i životinjama i kako mi možemo pomoći njima? Koje su vrste stabala? Od čega se sastoji svako stablo? Kako stabla rastu i zašto se mijenjaju tijekom godišnjih doba? Zašto su stablu važne pčele? Zašto neka stabla ispuštaju smolu?
Na ta i mnoga druga pitanja odgovore ćete pronaći u ovoj nevjerojatno zanimljivoj interaktivnoj oslikanoj knjizi koja opisuje stabla, i to od lišća do korijenja, i sve promjene kroz koje stabla prolaze u različitim godišnjim dobima. Sve se to može vidjeti na prozirnim stranicama na kojima je prikazano sve ono što je oku nevidljivo. Možete čak zaviriti ispod kore stabla i u gustu krošnju koja skriva mnoge stanovnike.
Ovaj edukativni uvod u prirodu oko nas na uzbudljiv nam način dočarava taj čarobni svijet stabala, tih velikih biljaka koje mogu dosegnuti visinu dvadeset žirafa “postavljenih” jedna na drugu.
Stabla su zbilja čudesna, pogledaj što se sve skriva u njima! Ova je knjiga idealna za sve ljubitelje prirode i za one koji će to tek postati.

Godina

Format

25 x 23

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

18

SKU: 978-953-0-62386-6 Kategorije: ,