Knjiga o tijelu

 15,00

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Što se događa u našem tijelu? Kako se krećemo, jedemo, razmišljamo i dišemo? Znate li koji je naš najveći mišić? Koliko je veliko srce? Kako bismo izgledali da nemamo kosti? Čemu služe dlačice na našem tijelu? I one u nosu? Od čega nas čuva i štiti koža?
Na ta i mnoga druga pitanja odgovore ćete pronaći u ovoj nevjerojatno zanimljivoj interaktivnoj oslikanoj knjizi koja opisuje ljudsko tijelo, i to od glave do pete, i sva čuda koja se zbivaju u njemu. Različiti dijelovi našeg tijela rade zajedno, kao izvrstan i precizan “stroj”. Funkcioniranje tog “stroja” može se vidjeti na prozirnim stranicama na kojima je prikazano sve ono što je oku nevidljivo pa možemo zaviriti u mišićni, skeletni, dišni, krvožilni, probavni, živčani sustav te sustav za izlučivanje.
Ovaj edukativni uvod u ljudsko tijelo na uzbudljiv nam način dočarava procese u ljudskome tijelu i objašnjava što se događa kad se porežemo, što upravlja cijelim tijelom, zašto kašljemo i kišemo.
Zavirite u ljudsko tijelo na prozirnim stranicama i saznajte što tijelo radi i od čega se sastoji! Divan je “stroj” to ljudsko tijelo.

Godina

Format

25 x 23

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

18

SKU: 978-953-0-62385-9 Kategorije: ,