Kožne bolesti

 11,94

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Kožne bolesti i problem s kožom, kosom i noktima

Koža je naš najveći organ i zbog toga je jako važna za naše zdravlje u cjelini. Glasovita travarka Maria Treben u knjizi Kožne bolesti i problemi s kožom, kosom i noktima poučit će vas kako ćete na prirodan način njegovati i liječiti svoju kožu, kosu i nokte kako bi bili zdravi i lijepi, a nudi vam i brojne savjete i recepte uz pomoć kojih ćete spriječiti različite probleme i bolesti kože uz primjenu ljekovitih trava.

Za početak, jeste li znali da je za vašu kožu najzdravije da umjesto različitih kupki i sapuna rabite ekstrakt kadulje, timijana, iđirota, kamilice ili borovih iglica? Ili da listovi i orahove ljuske sprječavaju infekcije i uspješno liječe različite kožne bolesti kao i da je sljez sjajno sredstvo za čišćenje kože, i kad je riječ o aknama i o staračkim pjegama?

Biljni pripravci od nevena, koprive i kamilice za unutarnju i vanjsku primjenu samo su neki u nizu koji donose  ozdravljenje i pružaju pomoć, a brojna pisma zahvalnih pacijenata svjedoče o djelotvornosti biljnih lijekova i tretmana Marije Treben.  

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

182