Kriminalna pravda

 11,47

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina

Nema na zalihi

Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Kroz romane Barbare Parker progovaraju njeno iskustvo koje je stekla kao tužiteljica u Miamiju i odvjetnica s privatnom praksom. Iz njezinog pera proizlaze vješti i sa stilom pisani, uvjerljivi pravnički trileri smješteni na Floridu, gdje je ritam ubrzan, a ključ napetosti nosi umorstvo.

Ovaj puta jedan je sasvim upropašteni odvjetnik gurnut u slučaj koji je veći i opasniji od bilo čega s čim se do sada suočio … Slučaj koji će ga izvući iz gliba, u koje sve dublje propada, ili pak pozitivno razrješiti uzroke koji su ga stjerali na samo dno.

U borbi protiv kolumbijanskog kartela droge, pranja prljavog novca preko glazbene industrije te u borbi za vlastiti život, Dan Galindo misli da stvari ne mogu biti gore, ali griješi …

Do trenutka kada ovaj pravnički triler, koji se ne ispušta iz ruke, dosegne svoj iznenadujući klimaks, znat ćete zašto Barbara Parker ne može biti nadmašena u očaravajućoj vjerodostojnosti i umijeću pripovijedanja. Kriminalna pravda napeti je triler koji upravo plijeni svojom žestinom.

Godina

Format

25 x 15

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

302

SKU: 953-6405-42-3 Kategorija: Oznake: ,