Kroz vatru i vodu

 5,30

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Uz osamdeset pet posto opeklina i sto petnaest posto rizika od smrti, pravo je čudo što je ovaj pacijent još uvijek živ. Tako je daleko dogurao zahvaljujući Tekli Berg, liječnici hitne pomoći čije neuobičajene metode i fotografsko pamćenje često čine razliku između života i smrti. Policija je uvjerena da je požar bio teroristički napad i da je u njega umiješan zagonetni pacijent.

Tekla je oduvijek skrivala svoj izvanredni um od bolničkih kolega i pribjegavala amfetaminima kako bi ublažila beskrajni vrtlog lucidnih sjećanja, no sada kada je uvučena u zagonetku koja uključuje korumpiranu policiju, vođu uzbekistanske mafije i njezina voljenog brata, morat će upotrijebiti sve svoje vještine.

Christian Unge (1972.) spisatelj je i liječnik. Rana doktorska iskustva bila su mu nadahnuće za pisanje serijala Africa Triology, dok je njegov kriminalistički serijal o karizmatičnoj liječnici Tekli Berg prodan u više od 150 tisuća primjeraka i preveden na 12 jezika. Osim beletristike, napisao je i memoare o godinama koje je proveo kao liječnik u Africi i Švedskoj.

“Eksplozivan triler s vrlo neobičnom, posve autentičnom glavnom junakinjom!” – Imran Mahmood

Godina

Format

19 x 13

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

464

SKU: 9789533606897 Kategorije: , ,