Kvantni špijun

 17,12

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Hiperbrzo kvantno računalo digitalni je ekvivalent nuklearnoj bombi; tko god ga posjeduje, moći će usitniti bilo koju enkripciju i razbiti bilo koji postojeći kôd. Pobjednik utrke za izgradnju prvoga kvantnog stroja na svijetu postići će globalnu dominaciju za generacije koje dolaze. Pitanje je tko će prvi prijeći cilj: SAD ili Kina?

U ovome zadivljujućem kibernetičkom trileru, najtajnije američke kvantne istraživačke laboratorije ugrožava osumnjičeni kineski doušnik, potaknuvši lov na krtice razmjera koji mijenja povijest. CIA-in časnik Harris Chang predvodi napad, progoneći svoju metu od visokog gradskog pejzaža Singapura do bujnih brežuljaka sjeverozapadnog Pacifika, preko planina Meksika i šire. Istraga je opsesivna, destruktivna i – prije svega – neizvjesna. Razotkrivaju li curenja stvarne tajne ili su lažni tragovi namijenjeni zavaravanju Kineza? Odgovor tjera Changa da preispita sve što je mislio da zna o odanosti, moralu i primatu istine.

Utemeljen prema stvarnoj tehnološkoj utrci u naoružanju, Kvantni špijun predstavlja sofisticiranu igru mačke i miša prekrivenu uzbudljivim i vizionarskim trilerom.

Godina

Format

24 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

324

SKU: 9789538130502 Kategorije: , ,